Month: July 2013

Blubber, bier en boeren!

Afgelopen weekend bezocht ik voor het eerst de Zwarte Cross samen met wat vrienden. Nou is de Zwarte Cross op het eerste gezicht niet meteen mijn ding maar, je moet alles een keer proberen toch?

De Zwarte Cross werd dit jaar voor de 17e keer gehouden in het altijd gezellige Lichtenvoorde. Van een klein motorscrossfeestje is dit festival nu uitgegroeid tot een grootschalig muziekfeest waar de motorcross nog steeds een belangrijke rol speelt.

Ik wist van te voren niet echt wat ik moest verwachten maar, oh wat was het leuk!
Het is een enorm terrein met echt álle, ja álle, muziekstijlen die je maar kunt bedenken. Niet alleen boeren met een liefde voor hardrock kunnen hier terecht maar ook dance-, reggae- en popliefhebbers kunnen zich prima vermaken.

Ook het motorcrossen was bijzonder om te zien. Ook al ben ik geen liefhebber, toch is het gaaf hoe die motoren over schansen vliegen, salto’s maken en door de blubber racen.

Op het terrein zelf was nog een kleine kermis en heel veel verschillende eettentjes.
De sfeer is echt super, we hebben nergens last van gehad en kleine kinderen tot bejaarden wisten zich prima te vermaken.

Wat ik echt opvallend vond was de aankleding, overal was aan gedacht en werkelijk alles was in bijpassende stijl met de muziek op die locatie.
Ook stonden over het hele terrein verspreid borden met daarom verrassende spreuken.

Zware Cross, tot volgend jaar!

Getest: Spraytan


Ik ben altijd bezig met lekker bruin worden en blijven. Niet Chersobruin maar gewoon vakantiebruin. Ik bezoek regelmatig de zonnebank en smeer bruiningscremes. Tijd om een keer een spraytan te proberen!
Bij een spraytan wordt je volledig ingespoten met een bruine spray die, als het goed is, voor een egaal en natuurlijk resultaat zorgt.

Samen met een vriendin kwam ik via Vakantieveilingen terecht bij Sunspray Me in Houten.
Omdat we van te voren wisten dat we door een man gesprayd zouden worden en het in een woonwijk bleek te zijn, waren we blij dat we samen waren gegaan. Het viel gelukkig alles mee! We werden netjes ontvangen en kregen  uitleg over hoe het werkte en wat er verwacht werd. We konden kiezen uit verschillende soorten bruin, ik koos voor “een weekje Spanje”. Bij deze salon ben je geheel vrij in hoe je gesprayd wordt; je mag naakt, in ondergoed of ik zwemkleding komen, wat je zelf fijn vind. Ook is er verschillende bescherming te krijgen voor haar, nagels en nazorgproducten.
Mijn vriendinnetje ging eerst, leuk om te zien dat je echt  een laagje ziet verschijnen, je ziet dus meteen resultaat.
Toen was het mijn beurt, 10 minuutjes een koude spray over je lichaam en dan ben je al klaar! 
Ik ben nu net een paar uur terug en het ziet er mooi en egaal uit. Een nadeel is wel dat het nog steeds plakkerig aanvoelt. Mijn vriendin is thuis meteen gaan douchen wat ik zeker afraadt, haar kleur is bijna verdwenen. De kleur blijft ongeveer een week zitten maar met goede verzorgingen kan dit wel 2 weken duren, goed aftersunnen dus!

Ik zou zeker nog een keer gaan spraytannen. Wel moet je goed opletten waar je gaat, sommige sprays zijn erg oranje of de werknemers zijn niet goed opgeleid. Sunspray Me zou ik zeker aanraden!

Beautiful women

Over heel de wereld hebben we “standaard” mooie vrouwen. Iedereen vind Emma Watson mooi, Angelina sexy en Doutzen oogverblindend.
Toch zijn er heel veel vrouwen die naar mijn mening ondergewaardeerd zijn. Mensen vinden ze vast prachtig maar ze komen niet in de top schoonheid lijstjes voor.
Hier een paar sterren die ik prachtig vind en volgens mij zeker in de top mooie vrouwen behoren!

Mena Suvari. 34. Bekend van o.a. American Pie & American Beauty.
Holly Valance. 30. Zangeres en bekend uit o.a. Prison Break en Taken.
Zooey Deschanel. 33. Kennen we van New Girl en Yes man.

Sandra Bullock, wordt morgen 49. Kennen we van o.a. Miss Conginiality, Speed en The Proposal.

Shoot me!

Vandaag eindelijk weer herenigd met mijn lieve vriendinnetje Saskia van Former Parades.
Deze ontmoeting kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder een paar foto’s te maken. Sas is al tijden mijn favoriete model en ook deze keer zijn de foto’s weer top!
Zelfs ik moest er dit keer aan geloven..ben toch beter op mijn plek áchter de camera.
 Model VS Fotograaf

Youp van ‘t Hek

Een tijdje terug bezocht ik met mijn schoonfamilie de voorstelling “Wigwam” van Youp van ‘t Hek.
Nou was ik zelf nooit zo’n fan van Youp maar voor de gezelligheid ga ik altijd mee!

De voorstelling was in een openluchttheater in het bos, echt heel mooi. Helaas begon het halverwege de avond te regenen, schoonmoeders had gelukkig aan roze poncho’s gedacht die het ergste water tegenhielden.

Youp viel 100% mee, ik vond het eerlijk gezegd heel erg grappig, volledig tegen mijn verwachtingen in. Er zat een rode draad door de voorstelling, het was persoonlijk, het publiek werd betrokken, Youp improviseerde en er zat muziek in; voor mij de perfecte elementen.

Youp zit natuurlijk al 1000 jaar in het vak maar is wat mij betreft nog lang niet afgeschreven!


Eleganti

Wederom een heerlijke webshop ontdekt: Eleganti
Van simpele tot opvallende sieraden in allerlei verschillende kleuren, voor een heel betaalbaar prijsje. Echt, je mist echt wat als je deze webshop niet bezoekt.

Het pakketje op zich was al een cadeautje en de armbandjes waren eindelijk (zoals bijna alle leuke armbanden) niet te groot, jippie:)


Shokomonk


In mijn zoektocht naar de perfecte chocolade kwam ik terecht op de website van Shokomonk, een klein paradijsje.
Omdat er in de chocolade-industrie veel concurrentie is moeten chocolademakers hun product steeds meer verbeteren.
Twee jonge ondernemers uit Duitsland besloten de uitdaging aan te gaan, ze wilden een simpele reep maken die kwalitatief goed is en zich onderscheid van andere repen.
De chocolade voor deze repen komt uit Ecuador en wordt in Duitsland verder verwerkt tot de lekkerste repen.
Het merk Shokomonk is een hommage aan de monniken die cacao naar Europa brachten en aan het feit dat het een monnikenwerk is om een goed ambachtelijk product te maken.

Genoeg informatie, hoe smaken ze? Ik heb voor jullie 5 smaken getest:

Witte chocolade met bosbes 31% cacao
Witte chocolade is niet mijn favoriet omdat het zo zoet is, het fijne aan deze reep is dat je écht fruit proeft, de bosbes is heerlijk aanwezig.

Melkchocolade met banaan en crunch 35% cacao
Mijn favoriet! Heerlijke volle melkchocolade smaak, de crunch is niet te hard en je proeft veel banaan!

Pure chocolade met bosvruchten 50% cacao
Zoete bosvruchten combineert heel goed met deze sterke, pure chocola. Jammie

Witte chocolade met pistache 31%
Deze vind ik niet zo lekker, de witte chocoladesmaak is goed maar ik vind de pistache niet lekker smaken terwijl ik hier normaal wel gek op ben. Misschien is de combi gewoon niet mijn favoriet.

Witte chocolade met limoen 31%
Jammieee. Normaal vind ik witte chocola te zoet maar met deze zure, frisse limoen is het echt heel lekker. Je proeft echt limoen. Nogmaals jammie!

Ik ben heel benieuwd naar de andere smaken en ga die ook zeker proberen! Willen jullie je ook bekeren tot deze heerlijke chocolade? Je kunt de repen bestellen op www.shokoshop.nl voor €1,49 per reep.